Kerkbalans

De kerkbalans komt er weer aan. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle activiteiten rondom de actie Kerkbalans 2020.

Waarom actie kerkbalans?

De kerk krijgt geen subsidies en is dus volledig afhankelijk van de bijdrage van betrokken kerkleden zoals u. De inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze kerk. Dankzij uw bijdragen kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken.

Lees verder

Voor wie is de actie Kerkbalans?

Wat betekent Elim voor u? Onze gemeente bestaat uit verschillende generaties, voor al die generaties is de kerk onmisbaar. Klik op de knop “Lees verder” voor het verhaal van een aantal gemeenteleden.

Lees verder (Link volgt nog)

Wie, wat, waar en wanneer

Hieronder een overzicht van alle activiteiten.

1 jan tot 18 jan – Kleurplaten actie van onze jeugd

1 jan tot 18 jan – Spaarpot actie van onze jeugd

18 jan – Inluidmoment (Samen met de maranatha kerk luiden om 13:00 de klokken om aandacht te vragen voor de actie kerkbalans)

20 jan – Start actie Kerkbalans. Vanaf 19:00uur bent u van harte welkom bij de start van actie Kerkbalans. Naast de start met de lopers van de kerkbalans zal Mees Hendriksen deze avond bij ons zijn om ons in verbinding te brengen met elkaar. Ook zal het CvK en de leiding van de jeugdclubs aanwezig zijn. De gehele gemeente is uitgenodigd voor deze avond.

20 jan tot 25 jan – De lopers brengen de enveloppen met de acceptgiro en de antwoordstrook rond.

27 jan tot 31 jan – De lopers komen langs om de antwoordstrook op te halen.

Downloads

Inlegvel Elimbode met financiële achtergrond gegevens
Folder 3 generaties Elim (link volgt nog)
Spaarpot voor de kinderen (om te knutselen)
Periodieke gift