'Een fontein van levend water'

Actie voor vluchtelingen uit Oekraïne

Vanaf aankomende zondag zal de Maranathakerk het verzamelpunt worden in ’t Harde voor de actie van Loermeeuw / Stange. De ingezamelde producten worden gebracht naar Oekraïne en uitgedeeld aan de vluchtelingen die in de Gemeente Elburg een plek hebben gevonden. De spullen kunnen van maandag t/m vrijdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur, en op zondagmorgen, gebracht worden naar de kerk. Ook zal er een kist bij de zijdeur staan waar u eventueel overdag uw producten in kan doen.

Op de website van de kerk https://pgtharde.nl/ kunt u zien waar behoefte aan is. Het is gebleken dat er vooral behoefte is aan hygiënische producten. Liever geen kleding daar schijnt voldoende van te zijn.

Ook zijn er plannen om een ontmoetingsochtend in ’t Harde te organiseren, maar daar weten we volgende week pas meer over, wordt dus vervolgd.

Doet u mee? Wilt u meer informatie? U kunt uw vragen stellen via diaconie