'Een fontein van levend water'

Start nieuwe Alpha Cursus

ALPHA CURSUS 2023 START WEER !!!!

Vraag jij je in deze tijd weleens af ‘is er meer?’ of ‘waarom gebeuren er zoveel moeilijke dingen?’ Of ben je christelijk opgevoed maar doe je er niet zoveel meer mee? Maar ook als je al gelovig bent en naar de kerk gaat kan de Alpha heel verfrissend zijn! Samen nadenken over hele bekende thema’s kunnen vaak weer nieuwe inzichten geven. Ben je geïnteresseerd in het christelijk geloof: Schuif dan aan bij de Alpha Cursus.

Op de Alpha cursus gaan we op een begrijpelijke manier op zoek naar deze antwoorden. De cursus is naast leerzaam ook gezellig. We gaan samen eten met elkaar en er is ruimte voor ontmoeting. De cursus bestaat uit 15 bijeenkomsten. Halverwege de cursus zijn we i.p.v. een avond een weekend bij elkaar. Onderwerpen die we behandelen zijn o.a.: Wie is Jezus? Wie is de Heilige Geest. Hoe kun je geloven? Hoe kan ik het kwade weerstaan. Geneest God ook nu nog?

Met een team van enthousiaste medewerkers uit verschillende kerken gaan we 19 januari 2023 van start.

We nodigen je van harte uit om op de intro avond te komen kijken. Geef je op via alpha.elburg. De avonden worden gehouden in het gebouw van het Leger des Heils in de binnenstad van Elburg. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.