'Een fontein van levend water'

GZB-dag 2023

We zijn dankbaar dat we op D.V. zaterdag 18 maart weer een GZB-dag kunnen organiseren! Een dag van ontmoeting, samen luisteren naar inspirerende verhalen uit de wereldkerk, van samen zingen en met elkaar bidden. Zending zonder gebed is ondenkbaar. Het thema van deze GZB-dag is dan ook ‘Bid zonder ophouden’.

Op het ontmoetingsplein is iedereen welkom voor workshops, een veiling, GZB-stands en een hapje en drankje. Rond dit ontmoetingsmoment zijn er twee identieke podiumprogramma’s. Inspirerende sprekers uit Malawi en de Filipijnen vertellen hoe gebed onmisbaar is in hun leven en werk.

Als bezoeker kun je kiezen om het podiumprogramma in de middag bij te wonen – dan is er ook kinderoppas en een tof kinder- en tienerprogramma – óf in de avond met aansluitend een GZB-jongerencafé. Zo is de GZB-dag voor alle leeftijden de moeite waard.

Ben jij erbij? Voor meer informatie en aanmelden: www.gzb.nl/gzb-dag