'Een fontein van levend water'

Grote schoonmaak kerkgebouw op 5 en 6 juni 2023

KERKSCHOONMAAK 5 & 6 juni 2023

Dit jaar hebben we de grote schoonmaak van de kerk gepland op maandagavond 5 en dinsdagochtend 6 juni a.s. We hebben opnieuw gekozen voor twee dagdelen, een avond en een ochtend. De inzet van sterke (jonge) mannen is erg van belang. Zij kunnen helpen om zware klussen voor hun rekening te nemen. Denk aan ragen, matten verwijderen, het schoonmaken van kroonluchters, lichtkoepels enz. Deze klussen plannen we op de maandagavond. Dit geeft mogelijkheden voor de mannen die overdag werken om ‘s avonds hun steentje bij te dragen. Dames zijn natuurlijk ook van harte welkom. Op de dinsdagochtend willen we verder gaan met de (lichtere) werkzaamheden die overgebleven zijn. Mogen we op jullie rekenen? We hopen op een positieve opkomst, graag tot dan! Vooraf aanmelden bij mij is prettig.

Hartelijke groet, Gerda de Raad