'Een fontein van levend water'

Vakantie Bijbel Week – 15,16,17 augustus 2023

Vakantie Bijbelweek ’t Harde

Met een enthousiast team uit de Maranatha kerk en de Elimkerk zijn we weer begonnen met de voorbereidingen voor de Vakantie Bijbelweek. De week wordt gehouden op 15, 16 en 17 augustus in de Elimkerk. Het thema dit jaar is: Tel maar mee! Samen met de kinderen hopen we er deze week een mooi feest van te maken. We gaan samen zingen, Samen met Ds. Post en Ds. Van Doorne zullen we luisteren naar een bijbelverhaal, Bram en Britt komen weer langs, we gaan mooie dingen maken en natuurlijk samen patat eten. De tijden zijn: dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en op donderdag van 10.00 uur tot 12.30 uur. De Vakantie Bijbelweek is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Om deze week te kunnen organiseren zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om ons deze dagen te helpen. Wil je ons helpen om er met en voor de kinderen een geweldig feest van te maken meld je dan aan bij: Diana Bos.