'Een fontein van levend water'

Nacht van gebed | 9-10 juni 2023

Vanuit Open Doors wordt ieder jaar de landelijke Nacht van Gebed georganiseerd en gemeenten en geloofsgemeenschappen uitgenodigd hieraan mee te doen.

Elim is op die vraag ingegaan en zet deze Nacht van 9-10 juni zijn deuren hiervoor open. De nacht van gebed onderstreept de verbondenheid met de lijdende, roepende en biddende gemeenschap van broers en zussen wereldwijd.

De uitnodiging geldt alle leeftijden; vervolging kent namelijk ook geen leeftijdsgrens.

Een gedeelte van de avond of nacht bijwonen is ook mogelijk!

Programma: De Nacht is ingedeeld in tijdsblokken; per tijdsblok één land. Ieder blok wordt ingeleid met een video en informatie uit een gebedsboekje. Na iedere video gaan we met elkaar in groepjes in gebed. Eén tijdsblok zal benut worden door een medewerker / voorlichter van Open Doors die ons die avond of nacht zal bezoeken.

Plaats en tijd: Gebouw Elim, van 20:30 – 6:00 uur (inloop vanaf 20:00 uur)
Eperweg 35, ’t Harde

Meer informatie: Bert Rodenburg (g.rodenburg @ solcon.nl)