'Een fontein van levend water'

Diaconale jongerenreis Roemenië

Zoals u al wel gehoord hebt gaan we deze zomer met de jongeren(15+) naar Roemenië.

Inmiddels hebben zich 7 jongeren en 3 leiding aangemeld.

Van 11 tot 19 augustus reizen we naar het Roemeense plaatsje Cobadin. Hier werken we samen met de plaatselijke kerk, "Biserica Pentecostala Elim, Cobadin" De lokale gemeente bestaat uit Roma met een Turkse achtergrond. Velen van hen zijn dan ook Moslim. Met hen willen wij het Evangelie delen.

We gaan daar samen met de lokale gemeente verschillende activiteiten doen. Kinderspellen, ouderen bezoeken, en natuurlijk leveren we een bijdrage in de eredienst. Als jongeren kijken we er erg naar uit. We hopen anderen te ontmoeten op de plaats waar zij wonen. Anderen die het minder rijk hebben als wij.

Help u ons mee om als jongeren anderen te helpen en het Evangelie te verspreiden?

Dat kan door:

* Te bidden, voor de voorbereidingen van de reis.

* Een donatie via Appostel app of QR code,

* Meedoen aan de flessenactie. Die verzamelen we in de bakken in de hal van de kerk, het statiegeldbonnetje doneren mag natuurlijk ook.

Alvast bedankt namens de jongeren.

Herbert, jeugddiaken.