'Een fontein van levend water'

Gemeentereis naar Israël – april 2024

We hopen naar Israël te gaan met een gemeentereis! Hoe bijzonder is het om rond te lopen op plaatsen waar Jezus heeft geleefd en waar de Bijbelse geschiedenis tastbaar is.

Zoals u/jij in een eerdere Elimbode hebt kunnen lezen staat dit najaar/winter Israël centraal in onze gemeente. Hier zal op allerlei manieren aandacht aan worden besteed. En wat past een gemeentereis naar Israël daar goed bij.

De eerste voorbereidingen hebben plaatsgevonden en een datum is geprikt. We hopen D.V. van 8 april t/m 18 april 2024 naar Israël te gaan. De reis wordt georganiseerd door Israël Idoed reizen. (www.israelidoedreizen.nl). De kosten voor deze 11-daagse vliegreis bedragen circa € 2400,=. Daar komen nog ongeveer 600 euro aan bijkomende kosten bij. Dit alles is een eerste richtprijs op basis van actuele prijzen van vliegtickets en hotelreserveringen. Er kunnen zo’n 30 mensen mee. We zullen tijdens deze reis veel bekende Bijbelse plaatsen bezoeken. Zoals een rondvaart op het meer van Galilea, de Olijfberg, tuin van Getshemane, Kapernaum enz.

Op woensdagavond 23 augustus organiseren we een bijeenkomst in Elim voor degenen die mee willen met deze reis. Dan zullen ook mensen van de reisorganisatie er zijn om de reis verder met ons te bespreken. Als u/jij mee wilt met deze reis kunt u/jij zich aanmelden bij Diana Bos, via diana-bosbosch

Hartelijke groet,

Ds. A.J. Post, Albert van Os, Jacqueline Koele en Diana Bos