'Een fontein van levend water'

Gespreksgroep Verder met verlies

START GESPREKSGROEP VERDER MET VERLIES
Dit najaar start er weer een gespreksgroep Verder met verlies. Dit jaar alleen in Elburg en niet in ‘t Harde zoals andere jaren. Maar mensen uit ’t Harde zijn uiteraard welkom om mee te doen met de groep in Elburg. De groep wordt geleid door ds. Jan Swager en Hanneke Hiscock. De bijeenkomsten, zes in totaal, worden om de veertien dagen gehouden op vrijdagmiddag in ’t Huiken van 14.00 tot 16.00 uur. De eerste bijeenkomst is op 10 november 2023. De gespreksgroep is bedoeld voor mensen die hun partner hebben verloren door overlijden (tot ± vijf jaar geleden). Aan de hand van verschillende thema’s gaan we in gesprek over ervaringen en kijken we samen naar de toekomst. Het is wenselijk dat u zich van tevoren aanmeldt. Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht bij Hanneke Hiscock (06 – 81 24 56 72).