'Een fontein van levend water'

Gemeenteavond 16 november

Gemeenteavond 16 november: ‘Leven in Israël’

De kerkenraad organiseert op DV 16 november 2023 een gemeenteavond. Piet en Gea Wastenecker laten ons een kijkje nemen in Israël. Het thema is ‘Leven in Israël’, maar het leven in Israël is de laatste weken dramatisch veranderd. Piet zal iets delen over de huidige oorlogssituatie. We gaan met een presentatie kijken naar de flora en fauna en we zien hoe Joodse mannen gekleed zijn tijdens gebed en feestdagen. Uitgelegd wordt dat het een opdracht was van de HEERE aan Mozes. De HEERE wil niet vergeten worden om wat Hij heeft gedaan. Dat wordt aanschouwelijk onderwijs. Er is een ruim aanbod van Israël producten. Mooi om te zien en/of te kopen, zeker nu de economie in Israël plat ligt.

Programma:

Aanvang 19.30 u

  • Welkom, gebed en korte inleiding door Piet Wastenecker
  • Zingen van lied: Lichtstad met uw paarlen poorten.
  • Piet wordt verkleed als Joodse gelovige
  • Pauze: er is gelegenheid om de producten te bekijken
  • Presentatie over fauna en flora
  • Als er tijd over is dan kijken we nog naar een dvd.
  • Rond 22.15 uur en zullen we de avond afsluiten met dankgebed