'Een fontein van levend water'

GZB-dag | zaterdag 9 maart 2024 Barneveld

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—š๐—ญ๐—•-๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿต ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜! ๐Ÿ‘‹

Het belooft ook dit jaar weer een prachtige dag te worden waarbij we ons onderdeel voelen van de wereldwijde kerk. We willen ons laten inspireren door christenen uit Centraal-Aziรซ en samen nadenken over roeping. Zending is niet alleen iets van ver weg, maar begint dicht bij huis. Het thema is dan ook โ€˜Ga, iedereen is geroepenโ€™. Bent u, ben jij er ook bij?

Ga voor meer informatie en tickets naar www.gzb.nl/gzb-dag

Net zoals vorig jaar kun je kiezen of je โ€™s middags of โ€™s avonds naar de GZB-dag komt. Beide keren is er een afwisselend podiumprogramma met inspirerende verhalen uit de wereldkerk en muziek. Wil je met kinderen en/of tieners komen? Kies dan voor de middag! Want dan is er ook een superleuk programma speciaal voor hen. Ook is er kinderoppas aanwezig. In de avond is er na het hoofdprogramma een gezellige bijeenkomst voor jongeren. De GZB-dag is dus een inspirerende dag over zending voor รกlle leeftijden. Welkom!

Tussen de twee podiumprogrammaโ€™s staat van 16.00 tot 19.30 uur het ontmoetingsplein centraal. Daar komt iedereen samen voor workshops, de veiling, stands en een hapje en drankje.