'Een fontein van levend water'

Uitnodiging IZB Regio-avond 27 mei in Nunspeet

‘Christelijke gemeenten zijn ‘vindplaatsen van vreugde’. Die vreugde geven we graag door! Jezus zegt tegen zijn discipelen in Handelingen 1 ‘U zult kracht ontvangen van de Heilige Geest en u zult mijn getuigen zijn’.

Missionaire gemeente zijn, hoe doe je dat eigenlijk, in een tijd waarin de kerk en het christendom door allerlei oorzaken niet zomaar positief bekendstaan?

De IZB heeft het verlangen dat gemeenten en gemeenteleden gestalte geven aan het evangelie van Jezus Christus in de wereld en dat zij daardoor mensen voor Hem winnen. Daarom deze avond; om ervaringen vanuit het IZB-netwerk te delen en hierdoor te inspireren en bemoedigen. Maar ook om eigen ervaringen uit te wisselen met medechristenen in je eigen regio en hiermee je netwerk te verbreden.

Wanneer: maandagavond 27 mei

Waar: Opstandingskerk Nunspeet

Graag tot ziens!

IZB Uitnodiging regio-avond Nunspeet.pdf