'Een fontein van levend water'

Kom-op-adem-dagen in De Herberg

‘Wat mooi dat dit bestaat. Dit zou er veel meer moeten zijn. Juist in rouwverwerking heeft christelijke hulp voor mij een onmisbare meerwaarde.’

Als Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg bieden we een verblijf voor mensen die ernaar uitzien om een aantal weken afstand te nemen, om tot rust en op adem te komen. Tijdens het verblijf zijn er begeleidingsgesprekken om te werken aan nieuw perspectief. Daarnaast bieden we Kom-op-adem-dagen aan en is er doorlopend de mogelijkheid voor een retraite midweek. Zo willen we als Herberg in Oosterbeek een tijdelijk huis en geestelijke begeleiding bieden aan individuele gemeenteleden.

Voor deze Kom-op-adem-dagen kan je je nu aanmelden:

  • Zaterdag 23 maart ‘Onderweg met de Psalmen’: voor wie wandelend, lezend, luisterend en zingend zich met een aantal anderen wil laten voeden door de woorden van de Psalmen.
  • Woensdag 10 april – vrijdag 12 april ‘Leven met verlies’: als een geliefde van je is overleden
  • Maandag 15 april – woensdag 17 april ‘In balans’: voor mensen met (dreigende) burn-out.

Wat kun je er naar verlangen om in alle rust stil te staan bij rouw en verlies of burn-out. Met een kleine groep kom je samen. Er is ruimte voor je verhaal, wat herkenning en erkenning geeft. Daarnaast is er bemoediging vanuit de Bijbel en tijd om van de mooie omgeving te genieten. We kunnen ons goed voorstellen dat je een drempel over moet om deze stap te zetten. Anderen gingen je voor en zijn daar heel dankbaar voor. Van harte welkom!

Wil je meer informatie of je aanmelden? Kijk op de website www.pdcdeherberg.nl, bel ons via 026-334 22 25 of mail naar komopadem @ pdcdeherberg .nl.