'Een fontein van levend water'

9 april thema avond NPV afdeling Elburg

THEMA-AVOND NPV AFDELING ELBURG

<![if !vml]><![endif]>D.V. dinsdag 9 april 2024 zal de NPV afdeling Elburg een thema-avond houden met als thema ‘Gebroken dienstbaar zijn’. De aanvang is om 19.45 uur en de avond wordt gehouden in kerkgebouw Elim ’t Harde (Eperweg 35, ‘t Harde).

De avond begint met de jaarvergadering van de NPV afdeling Elburg met aansluitend een lezing door Thijs Aarten. Ambulanceverpleegkundige Thijs Aarten (40 jaar) is vader van vijf kinderen en daarnaast ook auteur. In mei 2022 kwam zijn boek ‘Huilend vaderhart’ uit, waarin hij vertelt over het verlies van zijn zoon Daan. Thijs vertelt over het verlies van een kind als vader én zorgprofessional. Want hoe ga je om met dit verlies en de rouw? Iedereen is van harte welkom op deze avond, zowel leden als niet-leden van de NPV.

<![if !vml]><![endif]>

<![if !vml]><![endif]>