'Een fontein van levend water'

NACHT VAN GEBED IN ‘T HARDE – 31 MEI tot 1 JUNI

NACHT VAN GEBED IN ’T HARDE

Waarom eigenlijk? Omdat er miljoenen menen op de wereld zijn die dagelijks ondervinden hoe waar de woorden van de Heere Jezus zijn, te lezen in Marcus 10 : 29 + 30: “………alles verlaten omwille van Mij en om het evangelie, of hij ontvangt honderdvoudig, nu in deze tijd, ……, met vervolgingen, ………

Voor velen heeft ‘geloven’ die hoge prijs: verstoting uit hun dorp, stad of zelfs familie.

En zij zijn bereid die hoge prijs te betalen. “Want ik heb nu Jezus”, zo verklaarde een jonge verstoten gelovige aan een bezoeker.

“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Wanneer we bidden zijn er geen grenzen, geen gevangenismuren en geen gesloten deuren” – Anne van der Bijl

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om ons gebed. En wat een kracht heeft gebed! Zoals bovenstaande zin zegt, geloven we dat bidden verschil maakt voor onze vervolgde broers en zussen. Daarom houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni in Elim. Daar begint de Nacht om 20.00 uur en duurt tot ’s ochtends 6.00 uur. Tijdens die Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, India, Nepal en Vietnam.
Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan!

Neem voor vragen contact op met: Bert Rodenburg