'Een fontein van levend water'

Nacht van gebed 31 mei – 1 juni 2024

Nacht van gebed 31 mei – 1 juni in Elim
De Nacht van Gebed is een evenement waarbij christenen op honderden plekken stil staan bij het lijden en geloof van hun broers en zussen in landen als Jemen, Noord-Korea, Iran, Nepal en China. Overal in Nederland, België en andere landen komen mensen samen om te bidden. Ook in ’t Harde komen christenen samen in een zaal van kerkgebouw Elim, Eperweg 35, ’t Harde.
Om 20.00 uur is er een inloop, en om 20.15 uur volgt een korte uitleg. In blokken wordt vanaf 20.30 uur telkens voor één specifiek land gebeden. Dit gaat door tot 6.00 uur ’s ochtends. Om 22.00 uur komt er een spreker van Open Doors.
Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen. Voelt u zich vrij om een deel van de nacht mee te bidden. U/jij mag vrij in en uit lopen.