'Een fontein van levend water'

Aanmelden kerkdienst

Klik hier voor het formulier om u aan te melden voor een kerkdienst.

Kijk live met ons mee!

Klik hier voor de livestream (vanaf een kwartier uur voor de dienst beschikbaar, mocht de livestream er nog niet staan, ververs dan de pagina regelmatig)
Klik hier voor meer informatie over de collecten

NPV brochure over vaccinatie

Er is veel aandacht voor vaccinatie. We denken nu al snel aan het coronavaccin, maar er is ook nog steeds het gewone Rijksvaccinatieprogramma. Voor veel mensen is vaccinatie een vanzelfsprekende keuze. Toch geldt dit niet voor iedereen. Er zijn ook mensen die moeite hebben met vaccineren. Soms is er twijfel over de betrouwbaarheid en veiligheid van vaccins. Voor christenen kan het een vraag zijn of vaccinatie niet een gebrek aan vertrouwen op God is. Vaak worden deze argumenten door elkaar heen gebruikt. Op deze pagina geven we meer informatie over vaccinatie en het maken van een goede afweging die bij uw levensvisie past.

Lees HIER de brochure.