'Een fontein van levend water'

Bijeenkomsten stille week

In de week voorafgaand aan Goede Vrijdag worden er twee korte bijeenkomsten gehouden in de kerkzaal van Elim. Tijdens deze bijeenkomsten willen we stilstaan bij het lijden en sterven van de Christus. De avonden hebben een sterk ingetogen karakter en bestaan uit orgelspel, gebed, schriftlezing en meditatie. De bijeenkomsten zijn ook te volgen via de livestream.

Dinsdag 30 maart            19.30-20.00 uur                 Ds. C. van de Worp        

Donderdag 1 april           19.30-20.00 uur                 Ouderling E. Sneller

Ook bij deze diensten zullen de regels rond COVID19 nageleefd worden. Er is geen samenzang en de bijeenkomsten zijn beperkt tot 30 inschrijvingen per avond. Inschrijven voor de bijeenkomsten kan via de website.