'Een fontein van levend water'

Paas challenge 27 maart

Paas Challenge ’t Harde – zaterdag 27 maart 

Stel je voor dat je in een tijdmachine kan stappen, terug naar het jaar 30 van onze jaartelling. Opeens loop je door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. Overal kom je QR-codes tegen en ga je het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. Je zit middenin het verhaal van Pasen.

Voor wie?

De PaasChallenge 2021 is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. Wel is het speciaal geschikt voor tieners in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar. Ook mensen van buiten de kerk zijn welkom. Het spel is voor iedereen goed te spelen zonder voorkennis.

Aanmelden

Deelname is gratis. Aanmelden vooraf is nodig, via Calendly. Kies een tijdslot. Dit is het starttijdstip bij Elim. Meld je zo snel mogelijk aan, want ook hier geldt: VOL=VOL. De PaasChallenge vindt plaats op zaterdagmiddag 27 maart 2021.

Coronaproof

De PaasChallenge van 2021 is een coronaproof QR-codespel waarbij deelnemers in kleine groepjes afhankelijk van de actuele coronamaatregelen (of meerdere personen mits uit één huishouden) mee kunnen doen. Even weg van je beeldscherm, Pasen beleven op een fysieke en uitdagende manier. Je volgt als wandelend een route die ongeveer één uur duurt door ’t Harde.

De Paas Challenge ’t Harde is aangemeld bij de gemeente Elburg. Zij geven aan dat deze activiteit met de beschreven regels en afspraken prima kan plaats vinden. Ze geven de organisatie complimenten voor de helderheid van de beschreven activiteit en de mate van ‘corona-proofheid’. Ze wensen ons veel succes en vinden het fijn dat dit soort activiteiten georganiseerd worden.

Aanwijzingen voor deelnemers Paas Challenge ’t Harde

De deelnemers moeten zich inschrijven in tijdsloten van 10 minuten en zich aan deze starttijd houden. De locatie waar gestart wordt is Elim, Eperweg 35. Hier is een vrijwilliger aanwezig. De deelnemers krijgen enkele papieren die nodig zijn voor de wandeling. Deelnemers nemen zelf enkele spijkers en een hamer mee.

De deelnemers nemen een smartphone (met QR-code scan app) en oortjes/koptelefoon mee.

De wandeling gaat door het dorp, en niet over onverharde bospaden. Coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden en het vermijden van groepsvorming, gelden ook tijdens deze buiten-activiteit.

Meer info kun je vinden op www.facebook.com/Paaschallenge2021