'Een fontein van levend water'

Jubileumbijeenkomst 100 jaar Elim

Herdenking 100 jaar Elim

Het jubileumjaar sluiten we af met een feestelijke bijeenkomst op zaterdagavond 1 oktober. Het belooft een bijzondere avond te worden. De trouw van de HEERE mag schitteren in dit alles. Medewerking wordt verleend door meerdere gemeenteleden, band The Extra Mile, en mannenkoor ’t Harde. De jubileumrede zal worden uitgesproken door ds. A.D. Goijert.

We nodigen jong en oud uit om deze avond bij te wonen. Er zullen diverse genodigden aanwezig zijn. Aanvang 19.30 uur in Elim. Na afloop is er een hapje en drankje in de grote zaal van Elim en kan het jubileumboek worden aangeschaft.

Voorafgaand aan de jubileumbijeenkomst nodigen we iedereen uit om een (gratis) patatje te komen eten bij Elim. Op het kerkplein zal vanaf 18.00 uur een patatkraam staan.

Zondagochtend 2 oktober is er koffiedrinken na de dienst, en willen we u wat lekkers bij de koffie en thee aanbieden.

We zijn de HEERE dankbaar voor alle zegeningen die Hij de afgelopen eeuw heeft geschonken. We vragen vergeving voor alles wat niet goed was en bidden om Zijn zegen voor de toekomst. Moge de gemeente opgebouwd worden in het allerheiligst geloof en groeien en bloeien tot eer van God.

2022-09-26 liturgie jubileumbijeenkomst Elim PDF.pdf